Wat doen wij?

Tholen ziet je!

Samen een wandeling maken, in de tuin werken, of gewoon een praatje maken. Iemand die een lamp voor je ophangt, die meegaat naar de arts of die helpt om ingewikkelde formulieren in te vullen. Soms hebben mensen hulp nodig bij iets alledaags.

De overheid verwacht dat mensen steeds meer zelfredzaam zijn. Maar kwetsbare mensen krijgen dat lang niet altijd voor elkaar. Want wat als je ziek bent, in problemen zit of niemand in de buurt hebt om op terug te vallen?

'Tholen ziet je' zorgt ervoor dat er dan tóch hulp komt. Onze vrijwilligers zetten zich in voor mede-Tholenaren die te weinig of geen mensen in hun omgeving als helper hebben. Zij zijn gedreven om er voor een ieder te zijn die hulp nodig heeft. En zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie. Niemand hoeft alleen te staan.

Dankzij onze vakkundige coördinatoren komen vrijwilligers snel en eenvoudig in contact met mensen die hulp nodig hebben. Zo komen vraag en aanbod bij elkaar én ontstaan er nieuwe contacten in Tholen-stad en directe omgeving.

Wil je vrijwilliger worden? Of heb je een hulpvraag? Stuur dan een e-mail.


Contact ons hier